Prodej domu, 82 m2, Nymburk

6 500 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 82 m2, Nymburk

Pokud hledáte rodinný dům přímo v Nymburce, který si budete moci koupit za rozumnější peníze a kompletně zrekonstruovat podle vlastních představ, pak jste ho možná právě našli. Dům se nachází v ulici Boleslavská třída a nabízí praktické bydlení s veškerou občanskou vybavenosti na dosah.

Připravili jsme si pro vás dům s aktuální dispozicí 3+1 a podlahovou plochou cca 82 m2. Tuto podlahovou plochu lze skoro zdvojnásobit, když se pustíte do úpravy aktuálně nezabydlené pudy a vytvoříte tím klidně i 5+1 s další koupelnou. Dům je částečně podsklepený viz půdorys. Okna jsou zde z větší častí plastová a zbytek původní, dřevěná.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě – vodovod, kanalizace i elektřina. Vytápění je možné buď elektrickým kotlem do radiátorů, nebo kotlem na tuhá paliva.

Nemovitost si samozřejmě již zaslouží rekonstrukci, ale i v tomto stavu s drobnou rekonstrukcí interiérů může dobře posloužit.
Nemovitost je také vhodna pro podnikání.

V docházkové vzdálenosti od domu najdete školu, školku, autobusovou zastávku, potraviny, poštu atd. Co se týče dopravního spojení, to je naprosto skvělé. Za 15 minuty pěšky jste na hlavní nádraží a pokud raději jezdíte autem, tak na dálnici se dostanete za necelých 10 minut. Ovšem jak jsem již zmiňoval, vše potřebné najdete přímo v Nymburce a navíc si tam můžete dojet třeba ma kole.

Pokud jsme vás s naší nabídkou zaujali, neváhejte se domluvit s makléřem na individuálním termínu prohlídky. Budeme se na vás těšit.
Číslo zakázky: 262-NP00378
Město: Nymburk
Ulice: Boleslavská třída
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 82 m2
Plocha pozemku: 233 m2
Zastavěná plocha: 114 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Špatný
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Vladyslav Andel

Andel Vladyslav


 
Tel. na makléře:
+420 773 004 202

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.