Prodej domu, 179 m2, Pátek

9 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 179 m2, Pátek

Toužíte po stavbě domu, ale zároveň se bojíte všech nástrah, které s sebou stavba nového domu přináší? Obáváte se složitosti projektování, nekonečného běhání po úřadech a unavuje vás myšlenka na ostatní byrokratické záležitosti, které stavba přináší? Pak je tato nabídka jako stvořená právě pro vás!

Dovolujeme si nabídnout prémiovou samostatně stojící hrubou stavbu 4+kk umístěnou na rovinatém pozemku o velikosti 877 m2 v obci Pátek, jen 2 minuty autem vzdálené od lázeňského města Poděbrady a 28 min od Prahy.

Ač se jedná o hrubou stavbu k dokončení, již nyní jde o impozantní dům o celkové ploše 179 m2 (včetně garáže 28 m2).

V přízemí se nachází zádveří, obývací část s kuchyňským koutem, zděná spíž, koupelna, technická místnost, a garáž, v patře je k dispozici ložnice s prostornou zděnou šatnou, dvěma pokoji a velkou koupelnou se dvěma okny. Půdní prostor je také velmi prostorný a lze tam vybudovat další prostory k užívání. Terasa je projektována vstupem z obývací části s orientací na Jiho-východní stranu. Vjezd do garáže je osazen vraty zn. Hormann.

Současný majitel tento dům stavěl pro svoji rodinu, domu proto vévodí pouze kvalitní materiály a precizně provedené stavební práce.

Exteriér je postaven z cihel Porotherm 44 cm, v interiéru pak naleznete vnitřní příčky z Itongu o tloušťce 15 cm, které poskytují výbornou zvukovou izolaci. Pokud jste se někdy báli vrzajících schodů, tady se vám to rozhodně nestane. Majitel i zde vsadil na kvalitu a betonových schodů, které jsou nejen pevné a odolné, ale také naprosto tiché! Co se týče střechy, můžete se i zde spolehnout na kvalitu pálené tašky Tondach. Otvory osazeny plastovými okny v dekoru dřeva, s troj sklem od firmy PFT Jíčín a střešními okny od renomovaného výrobce Velux.

Jak již bylo zmíněno, dům je připraven k dokončení a máte možnost rozhodnout se podle vlastních preferencí o způsobu vytápění (je zde i komín), rozvody pro elektřinu a vodu ještě nejsou realizovány, což dává naprostou svobodu při plánování interiéru.
Podkroví je již zatepleno 26 cm vatou značky Knauf a připraveno na záklop sádrokartonem. To znamená, že i zde je volná ruka při dalším designu a uspořádání podkrovního prostoru.

Pozemek je oplocen a částečně osázen vzrostlým živým plotem, je zde funkční studna hluboká cca 4 m, voda z veřejného vodovodu, tlaková kanalizace a elektřina 280 V a 400 V.

Když pomineme to, že veškerou občanskou vybavenost nabízí právě přilehlé Poděbrady, obec Pátek provozuje Mateřskou školu, obchod, sportovní areál a funguje zde i několik spolků. Oblast je oblíbená pro své romantické cyklostezky podél Labe, procházky a relax například při houbaření či rybaření.

Tento dům je doslova prázdným plátnem připraveným k tomu, abyste na něm vytvořili své mistrovské dílo a proto doporučuji prohlídku všem, kteří touží právě po takovém projektu, jako nabízí tento dům.

Zavolejte nebo zanechte zprávu, těším se na vás.
Číslo zakázky: 059-NP06814
Město: Pátek
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 179 m2
Plocha pozemku: 877 m2
Zastavěná plocha: 138 m2
Plocha zahrady: 739 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Školka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martina Horáková

Horáková Martina


 
Tel. na makléře:
+420 602 300 791

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.