Prodej domu, 300 m2, Planá

6 490 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 300 m2, Planá

Toužíte po venkovském sídle s ideální dostupností města? Pak právě pro Vás je tato nabídka - zrekonstruovaný dům v obci Zliv nad Mží - okres Tachov. Nemovitost na vlastním, rovinatém oploceném pozemku o výměře 1859m². Vstup do nemovitosti je zajištěn z nádvoří určeného pro parkování několik vozů, selskou branou nebo vstupními dveřmi viz foto. Zahrada je osázena letitými ovocnými stromy a dřevinami. Střešní krytina je pálená taška (všechny střech - dům, stodola). Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, voda je vlastní - studna (obecní voda bude jako prioritní investice obce do 3 let), splaškové vody jsou řešeny čističkou. Topný systém zajišťuje kotel Atmos (instalovaný v r.2014 - uhlí+dřevo) s centrálním vytápěním + 2 nádrže o objemu 2x 800litrů viz foto. Rekonstrukce proběhly po r. 2006: střecha na domě, voda, topení, eurookna dřevěná - v přistavené části domu, ajn.

Hlavní obytná plocha je situována do přízemí a patra, dispozičně je v přízemí uspořádána jako bytová jednotka 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytné ploše cca 106m². Součástí přízemí je i bývalá hospůdka stále aktivní pro trávení rodinných oslav a sešlostí. Kuchyně umocňuje selský styl původními pecí a kachlovými kamny v ložnici. Patro je řešeno dispozičně jako 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytně ploše cca 69m² + možnost rozšíření o dalších 87m² viz půdorysy a fotky.

Předností se jeví jako výborná dostupnost všech okolních spojení a všech služeb: Tachov 15km, Planá 6km a Stříbro 18km, dálniční napojení v na D5 - Praha/Plzeň 20km. Pro více informací doporučuji prohlídku.

Rádi Vám pomůžeme s profinancováním - s vyřízením hypotečního úvěru s nejlepšími aktuálními úrokovými sazbami na trhu, rád bezplatně pomohu s naším Hypotečním makléřem.
Číslo zakázky: 003-NP04209
Město: Planá
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 300 m2
Plocha pozemku: 1859 m2
Zastavěná plocha: 207 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Hudeček

Hudeček Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 777 802 729

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.