Prodej domu, 43 m2, Praha 6 - Dejvice

5 390 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 43 m2, Praha

PRVOK je první český experimentální 3D tištěný dům umístěný na vodu, který přitahuje pozornost celého světa a získal mnohá mezinárodní ocenění. Zprávy o Prvokovi vyšly na všech kontinentech. Vy se nyní můžete stát jeho majitelem a investovat tak do umění i bydlení zároveň.
PRVOK je dílem Scoolpt.cz a navrhoval sochař a vizionář Michal Trpák, který se nadchl pro spojení moderních technologií, architektury a výtvarných principů pro dosažení revoluce ve stavebnictví. Architektura domu byla inspirována organickým světem s použitím přelomové robotické technologie 3D tisku betonem.

PRVOK váží 32 tun a původně byl umístěný na pontonu na Vltavě u Střeleckého ostrova. Samotný tisk domu revoluční technologií trval celkem 22 hodin, jeho životnost byla stanovena minimálně na 100 let. Jelikož dům vyvolal obdiv nejen v České republice, je skvělou investiční příležitostí. Využíván může být pro bydlení, také jako rekreační sídlo s umístěním na vodní ploše nebo pevnině, ale především je to ale investice do umění a prvního takového projektu, který v ČR spatřil světlo světa.

PRVOK je Oválný „hausbót“ , který poskytuje obytnou plochu 43 m2 a dispozici má 2+kk. Pravoúhlé stěny zde nehledejte, ostatně i okolní krajinu budete pozorovat z oken ve tvaru elipsy. Prvok je nadstandardně vybaven nejlepšími materiály na trhu a designovým zařízením převážně od českých značek a designérů ve spojení s moderními technologiemi a funkcí „chytrého domu“ ovládaného i aplikací v mobilu.

PRVOK poskytuje exkluzivní zázemí, kde v kuchyni Oresi, vybavenou indukční deskou, horkovzdušnou troubou, vestavnou myčkou, ledničkou a pračkou se sušičkou můžete plnohodnotně tvořit Vaše gastro zážitky. Obývací část tvoří společenské a zároveň i relaxační srdce domu. Ukrývá v sobě 3D tištěnou repro soustavu, která rozezní prostory krystalicky čistým zvukem. Pro světelnou pohodu zde bylo instalováno ikonické designové osvětlení od české sklářské firmy Brokis, která sem dodala i skleněnou zástěnu vyrobenou z fuzovaného skla. Police byly vyrobeny ze subfosilního dubu starého šest tisíc let vytěženého na Ostravsku.
Koupelna poskytuje prostor nejen pro očistu těla, ale i dokonalý relax ve sprše, která recirkuluje vodu. Parní lázně Grohe povyšují koupelnu na dokonalý SPA zážitek.. Ložnice s královskou dubovou postelí z Novohradských hor a matrací na míru završuje vybavení domu a skýtá zaručené pohodlí pro kvalitní spánek.

PRVOK je aktuálně napojen přípojkou vody, odpadní kanalizace a elektřiny. Je energeticky úsporný a může být napájen i fotovoltaikou s využitím "ostrovního systému" . O adekvátní teplotní klima se stará centrální klimatizace a také zelená střecha a stěny. To vše vyzdvihuje tvůrcovu myšlenku vzniku: PRVOK - živoucí organismus.

PRVOK je aktuálně umístěn na okraji rybníku v Safari Resortu v jižních Čechách – v Hluboké u Borovan. Nový majitel si jej následně umístí na svůj vlastní pozemek nebo vodní plochu. Ozvěte se a splňte si sen o jedinečném díle z tvorby Michal Trpák.
Číslo zakázky: 193-NP02057
Den otevřených dveří: 16.07.23 14:00 - 16.07.23 18:00
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Za Hanspaulkou
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 43 m2
Plocha pozemku: 50 m2
Zastavěná plocha: 43 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Štourač

Štourač Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 958

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.