Prodej domu, 365 m2, Praha 9 - Kyje

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 365 m2, Praha

Dovoluji si Vám nabídnout prodej prostorného atypického rodinného domu na adrese Rotenská 540, Praha 9 - Kyje.
Stavba z roku 2012 (s natočeným průběhem celé stavby) nabízí přes 360 m2 užitné plochy a vnitřním zatravněným atriem téměř 130 m2.
Důmyslně promyšlené provedení a použití kvalitních materiálů nabízí mimořádný pocit bydlení.
Interiér byl kompletně vyroben na zakázku a je vybaven moderními technologiemi – chytrá domácnost Crestron, centrální lux HUSKY, kamerový systém uvnitř atria včetně laserových závor kolem domu. Elektrické zámky + v každé místnosti, mimo garáže a šatny, jsou nainstalované TV. Bezpečnostní rolety, bezpečnostní ocelové vstupní dveře okna s trojsky a rámy Schüco.
Kuchyňská linka, vybavena spotřebiči zn. Miele včetně elektricky výsuvných šuplíků, navazuje na obytný prostor, ve kterém je obývací stěna na dálkové ovládání, mramorový elektrický krb, který hřeje i praská. Dominantou ložnice je hvězdné nebe z optických vláken + koupelna Swarovski. Ve wellness části je bazén s tryskami a masážním vodopádem, sauna s dvojsystémem (pára a suchá), muzikoterapie, bar s lednicí (možnost nasvícení čtyřmi barvami).
Podlahy, s podlahovým vytápěním, téměř v celém domě jsou z italského mramoru, v pracovně a navazující druhé kuchyni jsou podlahy dřevěné (ořech), v garážích a terase v atriu žulové. V atriu je venkovní kino a zavlažování trávníku je zajištěno kapilárními tryskami. Parkování je zajištěno ve dvou garážích, v nichž jedné z nich jsou vybudované odtoky vody pro mytí auta.
Čerstvý vzduch zajišťuje rozvedená rekuperace s chladící jednotkou, topení kotlem Viessmann zajišťují 3 stometrové vrty tepelného čerpadla pro dům i pro bazén.
Tento dům vyniká svou unikátností a luxusním charakterem, které osloví i ty nejnáročnější kupující.
Pokud hledáte nemovitost, která splní všechna vaše očekávání a bude vám poskytovat jedinečný pocit exkluzivity a 100% soukromí, nemusíte hledat dál. Tato nemovitost je tím pravým místem pro váš životní styl.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání s vámi a možnost vám představit tuto unikátní nemovitost osobně.
Číslo zakázky: 205-NP09568
Město: Praha 9 - Kyje
Ulice: Rotenská
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 365 m2
Plocha pozemku: 623 m2
Zastavěná plocha: 497 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

František Babčický

Babčický František


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 995

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.