Prodej domu, 213 m2, Psáry

16 400 000 czk / za nemovitost
Cena zahrnuje provizi RK, veškeré právní služby a vyřízení hypotečního úvěru

Prodej rodinného domu, 213 m2, Psáry

Nabízím k prodeji exkluzivní atypický rodinný dům v atraktivní lokalitě Ulice Sportovní Č. p. 241, Obec Psáry, okres Praha-západ. Tento unikátní dům byl postaven v roce 1993 pod dohledem renomovaného architekta ing. arch. Jiřího Siegela a může se pyšnit užitnou plochou 360 m² na 2 nadzemních podlažích.
První část domu je obdélníková a zahrnuje také rozlehlou garáž. Obytná část domu má půdorys pravidelného osmiúhelníku. V 1. nadzemním podlaží se nachází obytný prostor s kuchyní, jídelnou s barem, pracovnou a výškově odděleným obývacím pokojem. Tento prostor je rozdělen příčkami bez dveří, což vytváří vzdušný a příjemný prostor. Navíc z něj lze přímo vyjít na terasu. Ve 2. nadzemním podlaží najdete spojovací chodbu, jeden větší pokoj, dva menší pokoje, koupelnu a prostornou ložnici s vlastní koupelnou.
Základem domu je wellness, který zahrnuje vnitřní bazén (53 m²) a saunu se sprchou, což nabízí dokonalý prostor pro relaxaci a odpočinek. V 1. podzemním podlaží se nachází elegantní bar s klubovnou a technická místnost pro maximální komfort. Prostorná garáž poskytuje dostatek místa pro vaše dvě vozidla.
Dům je zděný, plastová okna, dřevěná střešní okna a dveře. Podlahy jsou z dřeva, keramické dlažby a korku. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy, a plyn je přiveden k patě pozemku. K dispozici je vlastní studna pro vodu, vodovod na hraně pozemku a kompletní kanalizační systém. Elektrický bojler zajišťuje pohodlí a efektivitu.
Tato nemovitost se nachází na konci slepé ulice, což zaručuje maximální soukromí a klid. Dům je situován na rozloze parcely o velikosti 1127 m², což nabízí dostatek prostoru pro relaxaci i zábavu.
Výjimečná lokalita v kombinaci s unikátními prvky této nemovitosti a stylovým vybavením z ní činí příjemný domov pro náročné. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit.
Číslo zakázky: 205-NP10209
Město: Psáry
Ulice: Sportovní
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 213 m2
Plocha pozemku: 1127 m2
Zastavěná plocha: 256 m2
Plocha zahrady: 871 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Slavev

Slavev Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 199 100

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.