Prodej domu, 170 m2, Štěchovice

14 950 000 czk / za nemovitost
včetně právních služeb a provize RK

Prodej rodinného domu, 170 m2, Štěchovice

Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu v samostatné cihlové budově ve Štěchovicích- Třebenicích, okres Praha-západ. Tento luxusní dům s 5 pokoji je ideální volbou pro ty, kteří touží po skutečně exkluzivním bydlení. V přízemí domu najdete obývací pokoj, jídelní kout a kuchyni, dále pak dva pokoje s východem na terasu vedoucí okolo celého přízemí domu, koupelnu, komoru, technickou místnost a předsíň. V prvním patře dále najdete dvě rozlehlé ložnice s vlastními koupelnami a balkonem či terasou. S užitnou plochou domu 170m2 se jedná o prostorný dům s dostatkem prostoru pro celou rodinu.

Tento patrový dům se skládá ze dvou podlaží a nabízí unikátní prvky, které dělají z této nemovitosti skutečný klenot. Dům se nachází na velké parcele o rozloze 1873m², která poskytuje dostatek soukromí a klidu. Orientace na světovou stranu jižního směru umožňuje maximální osvětlení a výhled na okolní krajinu, což je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení v přírodě.

Vybavení domu je částečné, ale nabízí jedinečné prvky, které by mohly zaujmout ty nejnáročnější kupující. K dispozici je balkon i terasa, které nabízejí perfektní místo k odpočinku a relaxaci. Kromě toho je zde také bazén, který je ideální pro osvěžení v horkých letních dnech. K pozemku vede asfaltová cesta. Z Třebenici jezdí Pražská integrovaná doprava na Smíchovské nádraží.

Tento exkluzivní dům je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení v klidném prostředí a přitom chtějí být v blízkosti velkoměsta. V pěší vzdálenosti je přístav na Slapské přehradě, kde je možný pronájem místa pro Vaší motorovou loď.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat pomocí formuláře níže.
Číslo zakázky: 218-NP05558
Město: Štěchovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 170 m2
Plocha pozemku: 1873 m2
Zastavěná plocha: 159 m2
Plocha zahrady: 1724 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kateřina Holoubková

Holoubková Kateřina


 
Tel. na makléře:
+420 731 621 634

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.