Prodej domu, 260 m2, Stránske

10 500 000 czk / za nemovitost
Včetně realitního i právního servisu

Prodej rodinného domu, 260 m2, Stránske

Pořiďte si svůj dům snů v horách

Pokud hledáte opravdu originální nemovitost v horském prostředí, máme pro vás ideální nabídku s okouzlujícím výhledem na malou Fatru a zároveň v blízkosti lázní a lázeňských pramenů Rájeckých Teplic. Tento srubový dům vám nabízí nejen pohodlí a prostor, ale i jedinečný styl a atmosféru.

Nabízíme k prodeji tento avantgardní srub o velkorysé obytné ploše 260 m2 postaveném na oploceném pozemku o celkové rozloze 2148 m2 s okrasnou zahradou.

V přízemí se nachází multifunkční denní zóna, která je velmi nápaditě propojená s kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Tady si můžete vychutnat pohodu a teplo krbu, který je zakomponovaný do příčky, která dělí společenskou zónu od intimní. Za příčkou se totiž skrývá velkolepá hydromasážní vana pro dvě osoby, která vám umožní relaxovat s výhledem na hořící plameny. Pokud máte chuť na ještě větší regeneraci, můžete využít i saunu, která je součástí koupelny. V přízemí se také nachází další hostovský pokoj, který nabízí tento velkolepí komfort i vašim návštěvám.
V patře je nápaditá galerie s pracovnou, která vám poskytne klid a inspiraci na vaši tvorbu. Odtud máte výhled na lesy a hory, které se lemují v dáli. V patře se také nachází hlavní ložnice s přímým vstupem na balkon, dále druhá, plně vybavená koupelna a třetí příjemný pokoj s dvojlůžkem. Ložnice jsou orientované na severovýchod, takže nejsou vystaveny slunečním paprskům.
Celý dům je zařízený v originálním a barevném stylu, který odráží kreativitu a osobnost stávající majitelky. V interiéru najdete množství starožitností, které jsou součástí prodeje. Základními barvami jsou červená, modrá a žlutá, které dominují nejen na nábytku, ale i na trámech v denní zóně. Tyto barvy opticky snižují vysokou světlou výšku a zútulňují prostor.
Součástí nemovitosti je také garáž s automatickými dveřmi, dále zimní zahrada a slunná terasa. Srub je vytápěn podlahovým vytápěním plynovým kotlem a krbem na dřevo.
Srub je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci nebo pro podnikání.
Tento dům je ideální pro ty, kteří milují přírodu, pohodu a kreativitu. Pokud vás zaujal, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme vám možnost vidět ho na vlastní oči a zažít jeho neopakovatelnou atmosféru.
Číslo zakázky: 020-NP08530
Město: Stránske
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 260 m2
Plocha pozemku: 2148 m2
Zastavěná plocha: 160 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Ondřej Porner

Porner Ondřej


 
Tel. na makléře:
+420 736 264 827

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.