Prodej domu, 560 m2, Světec

5 999 000 czk / za nemovitost

Prodej vícegeneračního domu, 560 m2, Světec

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v rohové poloze na adrese Ulice Kostomlatská, Část obce Světec, Obec Světec, okres Teplice. Tato nemovitost se vyznačuje skvělým potenciálem investice a vysokou návratností.

Dům disponuje 5 a více pokoji a patří do kategorie smíšeného objektu. Je situován na pozemku o ploše 409m², s zastavěnou plochou 197m² a užitnou plochou 560m². Stav objektu je dobře udržovaný, což zaručuje minimální investice do renovace. Je také částečně podsklepený.

Vybavení nemovitosti je částečné a zahrnuje zahradní domek pro letní měsíce, udržovanou zahradu v zadní části objektu, garáž o ploše 26 m² a 8 parkovacích míst. Orientace domu na sever a jih zajišťuje dostatečné osvětlení a sluneční energii během celého dne.

Dalším lákadlem pro investory je prodejna v přízemí s kompletním zázemím výrobny - pekárna a cukrárna s vyhlášenou značkou. Ta je součástí nabídky. Výnos z prodeje této provozovny pokryje náklady na celý dům, včetně splácení případných úvěrů.

Patří k nim i výhodná poloha nemovitosti. V blízkosti se nachází kompletní síť obchodů a služeb, škola, školka, zdravotnická zařízení a pošta. Díky dostupnosti kanalizace, dálkového vodovodu, plynovodu a elektřiny (s napětím 230 V a 380 V) je nemovitost plně vybavena potřebnými přípojkami.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, má dálkový vodovod a přívod plynu prostřednictvím plynovodu. Elektřina je zajištěna jak 230 V, tak i 380 V. Topení je řešeno ústředním plynovým systémem. který zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění, odděleně obytný a výrobní prostor. Přístup k nemovitosti je snadný díky vlakovému spojení a blízké dálnice.

K dispozici je také internetové připojení a satelitní sítě.

Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost pro investory, kteří hledají nemovitost s vysokým potenciálem a dobrou návratností. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 024-NP06114
Město: Světec
Ulice: Kostomlatská
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 560 m2
Plocha pozemku: 409 m2
Zastavěná plocha: 197 m2
Plocha zahrady: 304 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Rohový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Ciboch

Ciboch Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 604 608 000

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.