Prodej domu, 93 m2, Tišice

5 890 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 93 m2, Tišice

Jestli je tento dům v něčem unikátní, tak bezesporu v zachování genius loci tradičního venkovského stavení s dochovalými architektonickými prvky v kombinaci s moderním bydlením a variabilitou využití i pro podnikatelské účely. Dům nabízí dispozici 4+kk s prostornými místnostmi i velkými úložnými prostory. Hned po vstupu Vás nadchne uspořádání jednotlivých pokojů. Z prostorného zádveří, které nabízí prostor pro vybudování úspornějšího schodiště do podkroví, získáváte přístup do dětského pokoje a pracovny, která je v současné době využíváná jako show-room se samostatným vstupem od ulice. Dále je v tomto prostoru originálně využit bývalý chladící box (historicky v domě byla i prodejna potravin), který dnes poskytuje nepostradatelné a velice nadstandardní úložené prostory. Napravo pak vstupujete do hlavního společenského prostoru , obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde Vás již okouzlí unikátní historická atmosféra domu. Krb, masivní okenní výklenky, původní dvoukřídlé dveře a celková atmosféra místa umožní odprostit se od okolí a být zkrátka „doma“. Pokladem domu je ale jeho zadní část, kde naleznete koupelnu a ložnici s šatním koutem. Díky klenbám jde o prostor s atmosférou, kterou při sebevětší snaze nedokáže poskytnout žádná novostavba.
Celková velikost pozemku je 723 m2. Z toho je zastavěná plocha a nádvoří 470 m2, z čehož dům je cca 117m2 a garáže přibližně 74 m2. Užitná plocha přízemí domu je zhruba 93 m2. Dokumentace k domu se nedochovala, proto máme prozatím zaměření pouze orientační. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem. Vytápění je elektřinou – přímotopy v jednotlivých místnostech, které mají vlastní zásuvky se sazbou pro vytápění, díky které jsou celkové měsíční náklady na elektřinu cca 4.000 Kč. V případě, že preferujete přírodní teplo a vůni dřeva, užijete si krbovýmá kamna. Dům má z větší části původní, velmi silné zdi, díky čemuž teplo příjemně akumuluje a naopak v létě udržuje příjemné klima i během horkých dnů. V posledních letech došlo zejména k výměně oken a dveří za plastová, v zadní části domu byly udělány betonové podlahy a nové rozvody vody, odpadu a elektřiny. Je zapotřebí zrekonstruovat koupelnu a případně si poupravit sádrokartony.
Dům leží u hlavní silnice, která prochází přes Chrást a potažmo celé Tišice. Nedaleko od domu díky tomu naleznete autobusovou zastávku s linkami Kostelec nad Labem / Mělník a Neratovice / Všetaty. Vlaková zastávka do Prahy je vzdálena 1,1 km. Autem jste na nejbližším metru v Praze za cca 25 minut. Nejvýraznější jsou pak v obci místní spolky, které pravidelně pořádají kulturní, společenské i sportovní události, které získali oblibu po širokém okolí. Původně šlo o zemědělskou oblast, obec lemuje Labe s lužními lesy, pole a louky, za pár minut jste v Mlékojedech u jezera, po cestě můžete navštívit velké multifunkční hřiště nebo i skatepark, několik místních obchůdků nebo vyhlášené řeznictví … Oblast má mnoho „pro“, kterými si Vás získá.
Číslo zakázky: 205-NP09541
Město: Tišice
Ulice: Boleslavská
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 93 m2
Plocha pozemku: 723 m2
Zastavěná plocha: 470 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Dana Rambousková

Rambousková Dana


 
Tel. na makléře:
+420 734 693 687

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.