Prodej domu, 295 m2, Tišnov

19 985 000 czk / za nemovitost

Prodej vily, 295 m2, Tišnov

Jarochova vila, pravý skvost secesní architektury z počátku 20. století, situovaný v prestižní lokalitě Riegrovy ulice, v srdci lázeňského města Tišnova, obklopeného zelení a historií. Tento pozoruhodný dům, který v roce 1906 vybudovala renomovaná stavební firma Julia Koppa pro architekta Františka Brože, odráží um a preciznost svých tvůrců.
Vila se pyšní originálními prvky pozdního historismu a secese, včetně výrazného pásování v omítce, hrázděné fasády a variací tvarů oken, zdobených vitrážemi. Venkovní prostor ozvláštňuje dřevěná lodžie, věžička a vyřezávané prvky, které dotvářejí nezaměnitelný charakter Jurkovičova stylu.
Interiér vily představuje působivou galerii stylových prvků z různých období, od secesních detailů až po funkční moderní prvky. S láskou udržovaný interiér zahrnuje nově zrekonstruovanou kuchyni v původním stylu, ústřední topení a zachovalý secesní nábytek, který dotváří autentickou atmosféru domova s duší.
Sedm obytných místností a jedna kuchyně nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení i reprezentativní nebo společenské příležitosti. Vila, která v minulosti hostila významné osobnosti včetně prezidentského páru Benešových, poskytuje jedinečný prostor pro život v duchu tradice a kultury.
Dům je nyní plně funkční a připraven k nastěhování i díky nedávné renovaci střechy a její stav ve všech detailech zajišťuje, že se můžete těšit na bezproblémové bydlení s historickým šarmem a výjimečnou atmosférou. Vila, vyjmutá z fondu památkové péče, je připravena na novou kapitolu v její bohaté historii.
Vychutnejte si exkluzivní 3D prohlídku a objevte každý kout této nádherné vily online. Pro dokonalý zážitek vás zveme na jedinečnou osobní prohlídku. Výjimečná příležitost ukázat vám místo, kde elegance a historie pro vás vytvořila nový a dokonalý domov.
Jakýkoliv další komentář je zbytečný, pusťte si video a procházejte se 3D prohlídkou dle libosti, ale osobní prohlídku vily s mnoha příběhy se nic nevyrovná.
Těšíme se na setkání s vámi.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02345
Město: Tišnov
Ulice: Riegrova
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 295 m2
Plocha pozemku: 1362 m2
Zastavěná plocha: 666 m2
Plocha zahrady: 696 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 112
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.