Prodej domu, 240 m2, Úžice

7 490 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 240 m2, Úžice

Rádi byste si pořídili krásný moderní dům za Prahou s vnitřním bazénem, saunou a vířivkou na odreagování po dlouhém pracovním dni? Zajistit pro svoji rodinu vícegenerační bydlení? Nebo rovnou spojit bydlení s prostory na vlastní podnikání? Tento dům Vám všechny tyto možnosti nabízí.

Jedná se o hrubou stavbu s podlahovou plochou přes 250 m2 a pozemkem téměř 500 m2. Dům je zděný s plochou střechou, na základě své dispozice a vysokým stropům je velmi prostorný a vzdušný. Denní světlo se dostane hravě do celého interiéru díky velkým oknům, které jsou v každé části domu a tvoří tak jasnou dominantu a moderní architektonický prvek.

Dispozice je nyní dle půdorysu 7+kk s vnitřním bazénem, nicméně vzhledem k tomu, že dům je ve fázi hrubé stavby, dají se realizovat úpravy dle přání kupujícího. Aktuální stavební povolení je na rodinný dům, po dohodě lze zajistit úpravu na kombinaci bydlení a komerčních prostor, případně čistě na komerční využití. Ve fotogalerii jsme připravili vizualizaci prostor jak by exteriér i interiér mohl vypadat a to při každém zmíněném účelu užití.
Další nespornou výhodou je možnost úpravy domu tak, aby byl energeticky pasivní či téměř soběstačný. Plochá střecha je ideální na plné pokrytí solárními panely, které v kombinaci s tepelným čerpadlem a zásobníky mohou ohřívat teplou vodu. Dále je možné zajistit například vlastní čističku odpadních vod s nádrží na vyčištěnou a dešťovou vodu s následným napojením na závlahový systém. Možností ohledně technických úprav je hodně.

Parkování je možné přímo na pozemku, kde jsou připraveny dva vjezdy.

Velmi zajímavá možnost se nabízí s převzetím stávajícího hypotečního úvěru na částku 5 mil. s úrokem 1,89% a fixací do března 2026. Měsíční splátka je ve výši 19.530,- Kč.

V místě je slušná občanská vybavenost s mateřskou a základní školou. V blízkosti jsou další větší obce s plnou obč. vybaveností - Kralupy nad Vltavou (10min autem), Odolena Voda (5min autem) a samozřejmě Praha, kam je skvělá dopravní dostupnost jak autem (Letňany 15 min), tak případně autobusem přímo z Úžic.

Prohlídkový den se bude konat po předchozí telefonické či emailové domluvě.
Číslo zakázky: 205-NP09407
Město: Úžice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 240 m2
Plocha pozemku: 491 m2
Zastavěná plocha: 160 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Krulichová

Krulichová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 296 240 407

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.