Prodej domu, 191 m2, Veselíčko

8 200 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 191 m2, Veselíčko

Zájemcům o nadstandartní bydlení nabízíme ke koupi krásnou novostavbu rodinného domu s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 135 m². Součástí bungalovu je 56 m² velká terasa s úžasným výhledem do krajiny. Velikost celého pozemku je 1 435 m². Za zmínku stojí, že parcela poskytuje díky své poloze bez přímého souseda velkou dávku soukromí.
Dům je aktuálně před kolaudací a před zákresem v katastru a novým majitelům bude předán zkolaudovaný a zakreslený. Obvodové zdi jsou tvořeny cihlami Porotherm s mocností 40 cm a s 16 cm polystyrenovým zateplením. Střešní krytina je z betonových tašek KM BETA. Dveře a okna jsou plastová. Povrch obytných místností jsou tvořen kvalitní vinylovou podlahou. Při výstavbě domu byla použita řada kamenných prvků. Konkrétně se jedná o žulové kostky v chodnících, žulové zahradní schody, kamenné schody jsou i při vstupu na terasu, porfyrový obklad soklu domu i terasy. Na zahradě bude dostavěn zahradní domek.
Nemovitost je vytápěna kvalitním německým úsporným kondenzačním kotlem Brötje. V hlavní obytné části je pak komín, připravený na instalaci krbových kamen či krbové vložky. Voda je ohřívána solárními střešními panely a uchovávána v 300 l akumulační nádobě. Ohřev vody je dále realizovaný průtokově v již zmíněném kondenzačním kotli Brötje. V obci zatím není obecní vodovod ani kanalizace a tak je v tomto ohledu dům zcela samostatný. Voda je čerpána z 40 m hlubokého vrtu a odpad je sveden do vyvážecí jímky.
Vchod do domu je z terasy a to do prostorné chodby, odkud vedou samostatné vchody do všech místností v domě. Lze tudy vejít do obývacího pokoje s jídelnou a s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vzhledem k individuálním preferencím ponechána na realizaci novým majitelům. Z chodby lze dále vstoupit do technické místnosti s kotlem a akumulační nádobou, do samostatné šatny, do koupelny s vanou, sprchovým koutem a toaletou i do samostatné toalety. Dále do třech dalších pokojů.
Hlavní předností nemovitosti je její moderní a velmi pečlivá realizace, s důrazem na kvalitní materiály. Za velké plus lze považovat i umístění na okraji obce s krásným výhledem a mimořádným soukromím. Majitelé též ocení velkou zahradu a příjemný relax na prostorné terase.
Obec Bilina leží v okrese Písek, mezi městy Milevsko, Písek a Tábor.
Pro více informací či domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám ukážu, co tato nemovitost a toto místo nabízí osobně na prohlídce.
Číslo zakázky: 020-NP08156
Město: Veselíčko
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 191 m2
Plocha pozemku: 1435 m2
Zastavěná plocha: 191 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Jímka
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Škrna

Škrna Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 776 703 194

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.