Prodej domu, 160 m2, Vracov

4 490 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej rodinného domu, 160 m2, Vracov

Na prodej rodinný dům ve Vracově na ulici Drahy. Tato nemovitost byla postavená v roce 1953 a je plná příležitostí a potenciálu, což může oslovit právě Vás! S pozemkem o rozloze 891 m2 a výhodnou polohou ve Vracově nabízí nejenom příjemný prostor k bydlení, ale také možnosti investice a rozvoje.

Jedním z obrovských benefitů tohoto zajímavého domu je možnost snadného rozdělení pozemku na dva samostatné pozemky, což Vám umožní vytvořit nové stavební místo, které můžete využít dle Vašich potřeb – buď pro vlastní bydlení, investici nebo ponechat jako dědictví pro budoucí generace.

Dům prošel v roce 2002 rekonstrukcí, během které došlo k úpravě dispozice, plynofikaci a zateplení části domu, čímž byl zvýšen jeho standard a efektivita. Je částečně podsklepený a připojený na všechny inženýrské sítě, kromě připojení na kanalizaci má i septik a jako bonus je vlastní studna, kterou jistě oceníte při zalévání zahrady nebo napouštění bazénu. Vytápění domu je ústřední plynové.

Má jedno nadzemní podlaží a je dispozičně řešen jako 4+1 s možností rozšíření o půdní vestavbu což dává prostor pro Vaše individuální úpravy a přizpůsobení. Vstup je přes průjezd do dvora, který je možné využít jako garáž a z něho se pak přes prosklenou verandu dostanete do všech obytných místností. Tento rodinný dům je charakteristický světlým interiérem a pečlivě udržovaným prostředím. I přes svůj starší ráz je vkusně zařízen a nabízí útulnou atmosféru pro příjemné každodenní chvíle.

Za domem se rozkládá zatravněný dvůr s maximálním soukromím, který nabízí ideální prostor pro venkovní posezení a relaxaci v klidném prostředí. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní ráj podle svých představ – ať už to bude bazén pro osvěžení během letních dnů, útulné posezení s grilem pro společné večeře s rodinou a přáteli, nebo koutek pro děti s pískovištěm a houpačkami. Možnosti máte neomezené.

Město Vracov má veškerou občanskou vybavenost, najdeme zde ordinaci praktického lékaře, zubaře, lékárnu, poštu, základní i mateřskou školu, dětské hřiště, sportoviště i obchody.
Bezproblémové financování hypotečním úvěrem.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost! Kontaktujte nás ještě dnes a pojďte objevit svůj nový domov ve Vracově!
Číslo zakázky: 077-NP06163
Město: Vracov
Ulice: Drahy
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 160 m2
Plocha pozemku: 891 m2
Zastavěná plocha: 179 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Rok rekonstrukce: 2002
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Odpad: Kanalizace, Septik
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.