Prodej domu, 147 m2, Všetaty

5 999 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 147 m2, Všetaty

Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v krásné lokalitě ulice U Parku č. p. 129, v obci Všetaty, okres Mělník. Tato nemovitost je ideální pro velkou rodinu, jelikož se skládá ze dvou samostatných bytů o dispozicích 4+1 a 2+1 a zároveň nabízí mnoho variant dalších úprav a rozšíření. Dala by se využít i pro investiční záměr k pronájmu nebo k přebudování za komerčním účelem díky opravdu skvělé poloze v obci. Možností se nabízí mnoho a rádi pomůžeme s jejich realizací.

Unikátní na této nemovitosti je její poloha. Nachází se na rohu ulice, kdy z hlavního vchodu vcházíte do klidné jednosměrné ulice skutečně přímo u parku, jak vypovídá její název. Každé ráno Vás tak okouzlí vstup do zeleně a možnost být po pár metrech na dětském hřišti nebo možnost si jít zacvičit na hřiště pro dospělé, ať už work-.out v parku nebo na hřiště a halu naproti ležící sokolovny. Z druhé strany naopak dům lemuje hlavní třída obce spojující náměstí s vlakovým přejezdem Všetat, který je významnou dopravní křižovatkou v této oblasti a druhou částí obce. Z této strany naleznete v přímé blízkosti rodinné centrum s herničkou pro děti, hračkářství s papírnictvím a výdejnou přepravních společností či poštu. Dům leží v podstatě skutečně v samém středu všeho, co v obci můžete využít. Maximálně do pěti minut chůze máte k dispozici vše. Na náměstí naleznete základní školu, za rohem mateřskou školku a hřiště. Dále obchodní dům s potravinami (Hruška) a květinářství, obecní úřad a po cestě zpět k domu drobné prodejny zeleniny, autopotřeb, cukrárnu, večerku, z druhé strany parku je obvodní lékař, zubař a lékárna, kadeřnictví, za sokolovnou jsou potřeby pro zahradu a další. Vrátíme-li se pak k nádraží, odtud se dostanete do hodinky do centra Prahy a za pár minut na Mělník, do Neratovic, Lysé nad Labem, Turnova.... Případně autem jste za 25 minut u prvního metra v Praze.

Samotný dům zahrnuje dva samostatné byty. První byt o dispozici 4+1 má užitnou plochu cca 93 m2 (dokumentace se nedochovala, proto máme zaměřeno prozatím jen orientačně). Byt pochází zhruba z konce 19. století má po rekonstrukci koupelnu a všechna okna jsou vyměněna za plastová, jinak je v původním stavu, určený k celkové rekonstrukci. Druhý byt o dispozici 2+1 má cca 54 m2 a byl přistaven v roce 1969. Od té doby proběhla také pouze výměna oken za plastová, jinak je v původním stavu, ale bez problémů ihned obyvatelný.

Nejzásadnější investice v posledních letech proběhla do změny vytápění nemovitosti. Oba byty jsou napojeny na tepelné čerpadlo Daikin. S napojením čerpadla souviselo i navýšení jističů a revize elektřiny. Kanalizace je napojena na obecní, ohřev vody je řešen bojlerem umístěným ve sklepě. Plyn není zaveden, ale napojení na obecní rozvod je možné. Na dvoře je studna.

Více informací o této nemovitosti i okolí naleznete na webu makléře (odkaz ve videu). Cena je k jednání po osobní prohlídce, na kterou Vás tímto zveme.
Číslo zakázky: 205-NP09526
Město: Všetaty
Ulice: U Parku
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 147 m2
Plocha pozemku: 334 m2
Zastavěná plocha: 240 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Rohový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Dana Rambousková

Rambousková Dana


 
Tel. na makléře:
+420 734 693 687

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.