Prodej domu, 271 m2, Zaječí

9 990 000 czk / za nemovitost
včetně poplatků, provize RK a právního servisu

Prodej rodinného domu, 271 m2, Zaječí

Penzion Zajíček - skvělá investiční příležitost v srdci jižní Moravy

Více info: Penzion-Zajicek.cz

Na prodej je prosperující Penzion Zajíček situovaný v malebné vinařské obci Zaječí, v centru jižní Moravy. Tento penzion je ideální pro hosty hledající klid a pohodlí, a zároveň nabízí snadný přístup k mnoha místním atrakcím.

Tento penzion je výjimečný nejen svou polohou a kvalitou služeb, ale také svou současnou prosperitou, kterou můžeme doložit konkrétními čísly.

Možná se ptáte, proč by někdo prodával tak úspěšný podnik? Odpověď je jednoduchá. Majitelé, kteří věnovali penzionu Zajíček mnoho let svého života a úsilí, se rozhodli věnovat svůj čas a energii novým projektům a zájmům. I přes to, že penzion Zajíček je pro ně srdcová záležitost, uvědomili si, že už nemohou věnovat provozu penzionu tolik času, kolik by si zasloužil.

Proto hledají nového majitele, který bude schopen pokračovat v jejich práci a udržet vysoký standard služeb, na který jsou hosté zvyklí. Je to skvělá příležitost pro každého, kdo hledá prosperující podnik v oblasti ubytovacích služeb a má chuť a energii věnovat se mu.

Věřím, že penzion Zajíček bude i nadále úspěšný pod rukama nového majitele.

Ubytování
Penzion Zajíček nabízí ubytování pro až 18 hostů v různých pokojích, včetně dvoulůžkových a čtyřlůžkových. Každý pokoj je vybaven moderními zařízeními pro maximální pohodlí hostů. K dispozici je také infrasauna a vířivka pro relaxaci, a Wi-Fi připojení pro ty, kteří potřebují zůstat v kontaktu s okolním světem.

Vybavení
Hosté mohou využít dvě plně vybavené kuchyně pro přípravu vlastních jídel, nebo si mohou užít grilování v zahradě. Ve společné místnosti je k dispozici posezení a televize se satelitním příjmem. Pro cyklisty je k dispozici prostor pro úschovu kol v suterénu penzionu.

Stravování
Na objednávku je možné zajistit bohatou snídani. Restaurace a obchod s potravinami jsou vzdáleny do 300 metrů od penzionu.

Dopravní přístupnost
Autobusová zastávka Zaječí je od Penzionu Zajíček vzdálena pouhých 350 metrů. K vlakovému nádraží se dostanete po 2,5 kilometrech.

Okolí
Penzion se nachází v blízkosti malebného prostředí Pálavy a Lednicko-valtického areálu. Na své si zde přijdou nejen vinaři, ale také milovníci cyklistických výletů a pěší turistiky. Přímo v obci můžete vidět nejstarší kostel v okrese. K výletu láká třeba archeopark Pavlov, vodní nádrž Nové Mlýny, zámek Lednice a Valtice, 9 kilometrů vzdálený Janův hrad a další památky.

Parkování
Řidiči jistě uvítají možnost parkování zdarma přímo u objektu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost koupit prosperující penzion v srdci jižní Moravy. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit na prohlídce!

Více info: Penzion-Zajicek.cz

Budete-li financovat nemovitost hypotečním úvěrem, rád pro vás zařídím úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř.G.
Číslo zakázky: 268-NP02066
Město: Zaječí
Ulice: Dlážděná
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 271 m2
Plocha pozemku: 328 m2
Zastavěná plocha: 265 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Igor Loškár

Loškár Igor


 
Tel. na makléře:
+420 739 113 173

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.