Prodej komerčního objektu, 229 m2, Bukovinka

5 950 000 czk / za nemovitost

Prodej obchodního prostoru, 323 m2, Bukovinka

Pokud hledáte místo pro svoje podnikání a nepotřebujete k tomu výrazně exponovanou rušnou městskou polohu, mohla by Vás zajímat tato nabídka.

K prodeji nabízíme nemovitost v obci Bukovinka v okrese Blansko. Jedná se o jednopodlažní objekt s galerií a k němu náleží dvoupodlažní přístavba. Součástí je sklep, terasa a zahrada.

Budova je zařízena jako restaurace. V katastru nemovitostí je vedena jako stavba občanské vybavenosti a je tedy možné zde provozovat jakoukoliv živnost, nebo přebudovat na objekt k bydlení. I. nadzemní podlaží je zařízeno jako restaurace s barem a výčepem, vč. toalet, a vévodí mu dřevěná galerie. Keramické podlahy v interiéru stylově a vkusně doplňují dubové interiérové předměty vč. dveří. Součástí přístavby je v přízemí kuchyň, sklady, toaleta a úklidová místnost. V II. nadzemním podlaží najdete pokoj s koupelnou a velkorysou místnost pro jakékoliv využití.

Užitná plocha 323 m² nabízí opravdu značný potenciál pro Vaši realizaci. Vlastní pozemek před budovou o výměře 45 m2 slouží jako parkovací plocha. V letech 1998 – 2000 proběhla rekonstrukce stavby. Střecha pochází z roku 2000 a je kryta asfaltovým šindelem.
O teplo hlavního prostoru objektu se stará podlahové plynové topení. V přístavbě zajišťují rozvod tepla radiátory. Součástí nemovitosti je i malá kotelna, kde lze umístit kotel podle potřeb dalšího majitele. Současný kotel je zastaralý. Elektřina ve standardu 230 V + 380 V, v přístavbě je instalovaný jistič 50 A. Připojení na vodovod je samozřejmostí. Obec Bukovinka nemá vybudovanou splaškovou kanalizaci, odpady jsou tedy řešeny svodem do septiku umístěného v zemi před budovou.

Další devízou je výhodná poloha nemovitosti. Nachází se v obci Bukovinka, která je známou křižovatkou cyklotras. Okres Blansko je velmi oblíbeným turistickým cílem, takže o návštěvníky zde není nouze.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, zavolejte mi a domluvte si prohlídku: 606 571 102. Bude mi potěšením Vám nemovitost představit.
Číslo zakázky: 077-NP05935
Město: Bukovinka
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 229 m2
Zastavěná plocha: 229 m2
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh prostor: Obchodní
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Parkování: 5
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Septik
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Monika Klímová

Klímová Monika


 
Tel. na makléře:
+420 606 571 102

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.