Prodej komerčního objektu, Praha 1 - Nové Město

1 800 000 czk / za nemovitost

Prodej komerčního prostoru, 30 m2, Praha

Pokud hledáte zajímavou investiční příležitost, máme pro vás nabídku, která vás určitě zaujme. Nabízím k prodeji frenšizový provoz Waf-Waf v OC Paladium v centru Prahy, kde si můžete vychutnat ty nejlepší vafle, palačinky a lívance s neomezeným množstvím slaných a sladkých přísad. Waf-Waf je inovativní koncept, který si získal oblibu především u mladé generace, která si jídlo ráda fotí a sdílí na sociálních sítích. Z Waf-Waf se tak stal tzv. „lovebrand“, který má přes 32 tisíc fanoušků na Facebooku a Instagramu.Více informací na mém webu maklermartin.

Provozovna, kterou nabízím, má 20 míst k sezení a nachází se v atraktivní lokalitě v OC Paladium. Provozovna se prodává včetně zaškoleného personálu a veškerého vybavení a zásob, takže můžete začít podnikat ihned. Součástí prodeje je také licence na 5 let na prodej produktů Waf-Waf, která vám zaručuje podporu a know-how od centrály Waf-Waf. Provoz je ziskový bez zatížení úvěrem a má stabilní zákaznickou základnu. Jedinou podmínkou je vratná jistina Paldiu na 3 měsíce, která slouží jako záruka kvality služeb.

Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete se stát obchodním partnerem rostoucí značky, neváhejte mě kontaktovat, rád vám poskytnu více informací a domluvíme si prohlídku provozovny. Těšíme se na spolupráci s vámi!
Číslo zakázky: 205-NP10001
Město: Praha 1 - Nové Město
Ulice: náměstí Republiky
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh prostor: Jiné
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Topení: Jiné
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Slavev

Slavev Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 199 100

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.