Prodej nájemního domu, 478 m2, Koštice

6 000 000 czk / za nemovitost
Cena je včetně právních služeb a provize

Prodej činžovního domu, 478 m2, Koštice

Hledáte investiční příležitost v oblasti nemovitostí s jasnými výhledy do budoucna? Představujeme Vám exkluzivní nabídku třípodlažního bytového domu v malebné obci Koštice, okres Louny. Tato nemovitost představuje unikátní možnost pro investory, kteří hledají stabilní výnosy z pronájmu a zároveň chtějí mít možnost dále rozvíjet svůj majetek.

Podrobný popis nemovitosti:
Bytový dům se skládá ze čtyř samostatných bytových jednotek o dispozicích 4+1 a celkové užitné ploše 77 m2 každá. Celkově dům nabízí 308 m2 užitné plochy s další zastavěnou plochou 215 m2. Všechny bytové jednotky jsou aktuálně pronajaty na dobu určitou na rok nebo půl roku, což Vám zajistí okamžitý příjem z pronájmu.
Každý byt je přístupný z prostorné chodby, odkud je vstup do všech obytných místností, kuchyně, koupelny a toalety. Koupelny jsou vybaveny vanou, umyvadlem a vlastním bojlerem pro ohřev užitkové vody. Z obývacího pokoje je přímý přístup na lodžii, což přidává bytům na atraktivitě.

Lokalita:
Obec Koštice leží v krásné přírodě mezi Louny a Budyní nad Ohří, v blízkosti řeky Ohře. V obci naleznete obchod, poštu, restauraci a dětská hřiště. Pro rozšířené občanské vybavení stačí krátká cesta do blízkých Loun.

Stav objektu a další informace:
Dům byl postaven v letech 1970-1975, je pravidelně udržován, v původním, ale plně funkčním stavu. Nedávno byla opravena střecha a dům je vybaven společným uhelným kotlem Dakon pro vytápění, má připojení k obecnímu vodovodu a kanalizaci. S nemovitostí přichází další potenciál pro zvýšení efektivity a výnosů z pronájmu - prostor pro vybudování dalších dvou bytových jednotek 1+kk a 2+kk v přízemí.

Cena a financování:
Cena nemovitosti je stanovena na 6 000 000 Kč. Nemovitost lze financovat i prostřednictvím hypotečního úvěru, což může být atraktivní možnost pro potenciální investory.

Tento bytový dům představuje vynikající příležitost pro ty, kteří hledají investici s okamžitým příjmem z pronájmů a s potenciálem dalšího rozvoje. Neztrácejte čas a udělejte krok k rozšíření svého investičního portfolia s touto exkluzivní nabídkou v obci Koštice. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.
Více u makléře nabídky.
Číslo zakázky: 061-NP02595
Město: Koštice
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 478 m2
Zastavěná plocha: 215 m2
Typ nemovitosti: Nájemní domy
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Pošta
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Hloušek

Hloušek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 736 506 838

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.