Prodej pozemku, 570 m2, Boží Dar

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 570 m2, Boží Dar

Toužíte mít vlastní nemovitost v Krušných horách? A co takhle přímo v srdci Krušných hor. Město Boží Dar se nachází v nadmořské výšce 1028 m a je významným letním i zimním turistickým střediskem. Nedaleké lyžařské středisko Klínovec a Plešivec splní přání i náročným klientům. Místní sjezdové areály pak osloví začátečníky a děti. V letním období zvou na další atrakce. Spoustu turistických cest nadchnou cyklistu, běžce i chodce. Jedni se chtějí zničit, druzí kochat krásami hor. A právě zde, Vám v klidné části obce, na okraji plání, či romantické Ježíškovy cesty nabízíme stavební pozemek. Protože je na okraji obce s výhledem na vřesoviště a vrch Špičák, nestane se, že by před Vámi někdo postavil stavbu, která by vše zničila. Tady máte jistotu, že romantické výhledy budou patřit jen Vám. A to je snad nejpodstatnější a nejdůležitější informace.
Jak si stavbu budete koncipovat Vy, už bude jen na Vás. V sousedství žijí skvělí lidé, kteří Vám do značné míry mohou pomoc se začleněním do místního společenství Krušnohorců.
Na hranici pozemku, u již zhotovené asfaltové vozovky máte připravený pomníček s elektřinou. Dále je k dispozici připojení k místnímu vodovodu, kanalizaci a dalším inženýrským sítím.
Sám mám k Božímu Daru vřelý stav, a tak se tento prodej stává i srdcovou záležitostí. Rád Vás místem a okolím provedu a sdělím další potřebné informace. O ceně lze jednat a je na dohodě obou stran. Svou představu máme, Vy sdělte svou.
Číslo zakázky: 270-NP00240
Město: Boží Dar
Celková plocha: 570 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Pošta, Supermarket
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Viktor Klein

Klein Viktor


 
Tel. na makléře:
+420 775 556 690

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.