Prodej pozemku, 501 m2, Boží Dar

10 500 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 501 m2, Boží Dar

Jste milovníci Krušných hor? Taky se Vám dostaly pod kůži? Už se nechcete jen vracet a hledáte vhodný pozemek pro výstavbu své chalupy? Někdo chce klid a druhý hledá hezké zázemí s kompletním komfortem. A ten najdete v nejvýše položené obci v Čechách s krásným názvem Boží Dar. Je pravda, že tady už volných parcel moc nenajdete, ale to neznamená, že se na Vás nemůže obrátit štěstí.
To štěstí spočívá v tom, že námi nabízená parcela je připravena ke stavbě. Bylo vydáno stavební povolení a stavba i započala díky přípravným stavebním pracím. Takže pokud záleží i na rychlosti dokončení stavby, budete mít všechna esa v rukávu. K dispozici máme kompletní stavební projekt, který počítá s pěti pokoji a deseti obyvateli. To je pro tento objekt výtečná zpráva. Budoucí chalupu budete moci využívat poměrně brzy, pokud se rozhodnete pokračovat se započatou stavbou. Pozemek není nikterak velký, evidovaná výměra 501 m2. Ale tady je příroda všude kolem Vás, ohromné množství volného prostoru. Předpokládám, že pěstovat plodiny či chovat hospodářská zvířata jste na Božím Daru neplánovali. Pro odlehčení inzerce to stačilo, a teď zase vážně.
Na smlouvání o ceně tady není prostor, nabídka je pevná a rád se s případným investorem pobavím o dalších záležitostech.
Číslo zakázky: 270-NP00266
Město: Boží Dar
Celková plocha: 501 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Viktor Klein

Klein Viktor


 
Tel. na makléře:
+420 775 556 690

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.