Prodej pozemku, 578 m2, Holubov

2 150 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 578 m2, Holubov

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení o rozloze 578 m², nacházející se v obci Holubov, okresu Český Krumlov. Tento pozemek vznikne propojením dvou sousedních pozemků o rozloze 361 m² a 217 m². Pozemek je situovaný u místní komunikace, která končí pod Kletí a přímo sousedí se zástavbou dalších rodinných domů. Na pozemek je zpracován projekt na výstavbu galerie, ale je zde vzhledem k 35 % zastavitelnosti především možnost výstavby vašeho vysněného domova. Pozemek se nachází ve IV. pásmu chráněné krajinné oblasti. Vzhledem k jeho umístění v zastavěné části obce je tento pozemek dle územního plánu určen pro výstavbu RD. Na pozemku jsou přípojky na všechny sítě - plyn, elektřina, voda i kanalizace.
Svou polohou a snadnou dostupností a i díky veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody či zdravotní zařízení, se tento pozemek stává ideálním místem pro život pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce, kteří ocení zdravé prostředí.
Díky blízkosti přírody a možnosti výletů do okolních malebných obcí zde budete mít neustálý pocit volnosti a klidu. V okolí se nachází také několik cyklostezek a turistických tras, které Vám umožní aktivní trávení volného času.
Pozemek pro bydlení v obci Holubov je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Buďte tvůrcem vlastního domova a vytvořte si zde svůj prostor plný pohody a štěstí.
V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, ráda vám poskytnu další informace a příp. se domluvíme na termínu prohlídky.
Číslo zakázky: 020-NP08502
Město: Holubov
Celková plocha: 578 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Kolouchová

Kolouchová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 602 802 496

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.