Prodej pozemku, 831 m2, Kotenčice

3 350 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 831 m2, Kotenčice

Nabízíme Vám k prodeji rovinatý, stavební pozemek(zahradu) o rozloze 831 m², který je ideální pro stavbu vašeho vysněného domu.

Elektřina je přivedena na hranici pozemku, vodu – nutno řešit vlastní studnou/vrtem. Obec má zpracován uzemní plán, který respektuje vesnický charakter obce, je vybudována kanalizace a kořenová ČOV.

Pozemek je umístěn v klidné části obce a je ideální pro rodiny s dětmi. V obci je vybudováno víceúčelové hřiště s umělým povrchem a aktivně zde pracuje SDH která se podílí na řadě akcí, např. pálení čarodejnic, MDD, pouťová zábava i posvícenské posezení a jiné

Můžete si zde bez obav vytvořit svůj vlastní venkovský ráj, kde budete mít dostatek prostoru pro posezení s rodinou a přáteli.

Malebná obec Kotenčice leží v okrese Příbram, asi 9 km severovýchodně od Příbrami i Dobříše, v podhůří Brd na silnici III/11417. Sousední obce jsou jihozápadně Suchodol, severně Rosovice, západně Pičín, jihovýchodně Dlouhá Lhota a východně Obořiště.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a domluvit termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu nebo telefonát.
Číslo zakázky: 218-NP05574
Město: Kotenčice
Celková plocha: 831 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace, Čistička odpadních vod pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Drahoslava Bosáková

Bosáková Drahoslava


 
Tel. na makléře:
+420 721 266 702

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.