Prodej pozemku, 1125 m2, Křečhoř

4 000 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 1125 m2, Křečhoř

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení v lokalitě Část obce Křečhoř, Obec Křečhoř, okres Kolín. Tento atraktivní pozemek o celkové ploše 1125m² je ideální pro výstavbu vašeho vysněného domu. Nachází se v klidné a příjemné části obce, která je obklopena přírodou a zároveň poskytuje snadný přístup ke všem nezbytným službám a vybavenosti.

Díky své velikosti a rozměrům nabízí tento pozemek dostatek prostoru pro realizaci vašich plánů. Můžete zde vybudovat moderní rodinný dům s prostornou zahradou, která poskytne dostatek soukromí a místa pro relaxaci. Díky klidnému prostředí si zde můžete užívat svůj vlastní kousek ráje.

Pozemek je situován v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, školy, školky, lékařská zařízení a další. Díky dobré dopravní dostupnosti se snadno dostanete do okolních měst a obcí.

Pokud hledáte vhodný pozemek pro stavbu svého domu, tento nabízí ideální možnost. Dejte svým snům o vlastním bydlení šanci a vyberte si tento kvalitní pozemek v lokalitě Část obce Křečhoř, Obec Křečhoř, okres Kolín.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme další informace či domluvíme termín prohlídky.
Číslo zakázky: 059-NP06834
Město: Křečhoř
Celková plocha: 1125 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Luboš Holub

Holub Luboš


 
Tel. na makléře:
+420 606 402 668

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.