Prodej pozemku, 976 m2, Lažánky

4 880 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 976 m2, Lažánky

Hledáte stavební pozemek ve skvělé lokalitě a s velmi dobrou dostupností do Brna?
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej ideálního rovinatého pozemku pro výstavbu samostatně stojícího rodinného domu v obci Lažánky, které se nachází 4 km od Veverské Bítýšky a 25 km sevorozápadně od Brna.

Pozemek leží v rozvojové lokalitě "Nad Ouvary" a v současné době se zde již buduje příjezdová komunikace a inženýrské sítě, které budou hotové do konce roku 2024. Jedná se tedy o PLNĚ ZASÍŤOVANÝ POZEMEK a v ceně je zahrnuto vybudování přípojky elektřiny, přípojky splaškové kanalizace a přípojky vodovodu, zbudování nové příjezdové komunikace, nájezdů a osvětlení.

Pozemek o výměře 976 m2 má uliční šířku 18,5 m, v zadní části šířku cca 20 m, délka je cca 51 m. Pozemek leží v území, které je v územním plánu obce zahrnuto do plochy smíšené obytné vesnické a umožňuje výstavbu jednopodlažního rodinného domu se sedlovou střechou a obytným podkrovím. K oblasti je vypracovaná zástavbová studie, kde je přesná specifikace možné stavby. Díky JZ orientaci pozemku zde budete mít dostatek slunce po celý rok.

Více informací a dokumenty ke stažení najdete na: https://www.remaxdelux.cz/microsite/nemovitost/prodej-pozemku-pro-bydleni-976-m2-lazanky

Obec Lažánky leží v Křižanovské vrchovině, na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka. Na severu se rozkládají lesy v údolí řeky Svratky s přírodní rezervací Slunná, tzv. Lažánecký prales, ve kterém se odhaduje stáří stromů na 200 let. Specifická okolní krajina vás bude vybízet k pěším túrám, cyklovýletům a relaxaci.

Obec žije bohatým kulturním životem – působí zde několik spolků pro děti, dospělé i seniory. Je zde mateřská a základní škola, obchod, fotbalové hřiště, pošta a restaurace. Kompletní občanskou vybavenost najdete ve 4 km vzdálené Veverské Bítýšce.
Díky své poloze mají Lažánky dobrou dostupnost do větších měst – za 30 minut budete autem v Brně, za 20 minut v Kuřimi nebo v Tišnově.

Pokud vás toto místo oslovilo a chcete si splnit sen o novém bydlení, zavolejte mi, ráda vás provedu.
Zdarma vám zajistím financování s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP01936
Město: Lažánky
Celková plocha: 976 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Pošta, Supermarket
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Olga Oldřichová

Oldřichová Olga


 
Tel. na makléře:
+420 604 339 493

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.