Prodej pozemku, 5084 m2, Mnichovice

9 950 000 czk / za nemovitost
včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky

Prodej pozemku pro bydlení, 5084 m2, Mnichovice

Investiční pozemek v lukrativní lokalitě u Říčan. Tento výjimečný pozemek je skvělou investicí, pokud hledáte klidné místo k životu s rychlou dostupností do centra Prahy.

Rozlehlý pozemek o výměře 5.084 m2 najdete na okraji obce na klidném místě, je obklopen loukami, lesy a zelení. Jedná se o investici, která je ideální pro stavbu rodinného sídla, chaty či chalupy, případně investičního záměru dle přiložené vizualizace. Na parcele se dají zbudovat až 4 rodinné domy, z nichž každý bude mít dostatek soukromí a samostatnou zahradu.

Pozemek je v platném územním plánu obce Mnichovice veden v zastavitelném území ve funkční ploše "BR - Bydlení v rekreačních oblastech", kde lze však jako přípustné využití postavit i rodinný dům. Pozemek je momentálně dotčen etapizací, některé z podmínek vydaných Mnichovicemi byly již splněny.

K Mnichovice a přilehlé okolí jsou rájem turistů, chatařů a milovníků přírody. Podnikat zde můžete nespočet výletů jak pěšky, tak na kole, a během chvilky se ocitnout uprostřed voňavého lesa. Nechybí naučné stezky, cyklotrasy a v zimě stopy pro běžkaře.

Městečko Mnichovice leží v okrese Praha-Východ ve Středočeském kraji a žije zde zhruba 4 000 obyvatel. Díky chatovým osadám se však počet obyvatel přes léto zvyšuje. Těšit se můžete na společenský ruch, komunitní, sportovní a kulturní akce po celý rok. Mnichovice mají kompletní občanskou vybavenost – školu i školku, obchody, restaurace, zdravotní středisko, lékárnu, poštu, dva kostely, dětská hřiště, sportoviště, knihovnu, lyžařský a sportovní areál, turistické a informační centrum atd. Nudit se zde rozhodně nebudete, obzvláště pokud máte rádi sport.

Dopravní dostupnost je jednou z největších výhod Mnichovic. Vzdálenost do centra Prahy činí cca 25 km. Autem budete v centru do 30 minut, přímým vlakovým spojem na Hlavním nádraží za pouhých 38 minut. Ve všední dny přitom vlaky jezdí co půl hodinu. Do Prahy se z Mnichovic dostanete také na kole po cyklostezce.

Ozvěte se mi pro více informací (územně-plánovací informace, etapizace výstavby) a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit na setkání.
Číslo zakázky: 023-NP07678
Město: Mnichovice
Ulice: V lukách
Celková plocha: 5084 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavla Břicháčková

Břicháčková Pavla


 
Tel. na makléře:
+420 731 618 330

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.