Prodej pozemku, 1074 m2, Okrouhlo

6 990 000 czk / za nemovitost
Cena je včetně všech právních služeb. Rád pomohu s vyřízením hypotečního úvěru.

Prodej pozemku pro bydlení, 1074 m2, Okrouhlo

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě stavebního pozemku v obci Okrouhlo na Praze západ. Tento pozemek s parcelním číslem 11/13 o rozloze 1074 m² je ideální pro realizaci vašich stavebních snů.

Pozemek se nachází v klidné lokalitě a je rovinatý, což umožňuje snadnou a efektivní výstavbu. Díky své rozloze je zde dostatek místa pro vytvoření prostorného a komfortního domova.

Připojení na veřejnou infrastrukturu je již zajištěno. Pozemek disponuje kanalizací, přípojkou vody a elektřiny (Antoníček), což vám ušetří čas a náklady spojené s těmito přípravnými pracemi.

Koeficient zastavitelnosti pozemku je 30%, což vám umožňuje vytvořit dostatečný prostor pro pohodlné bydlení, přičemž zůstává dostatek místa pro zahradu i parkování. S koeficientem zeleně 50% zde máte možnost vytvořit si svůj vlastní zelený ráj.

Více informací o tomto pozemku a jeho možnostech naleznete na mém webu maklermartin. Zde najdete také veškeré potřebné informace o legislativě a stavebních povoleních, které jsou s touto nemovitostí spojeny.

K pozemku náleží věcné břemeno na užívání příjezdové cesty 33/7 a 850/3, což zajišťuje snadný a pohodlný přístup k vašemu novému domovu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost koupě stavebního pozemku. Kontaktujte mne nejlépe telefonicky. Vaše stavební sny se mohou brzy stát skutečností!
Číslo zakázky: 205-NP09382
Město: Okrouhlo
Celková plocha: 1074 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Slavev

Slavev Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 199 100

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.