Prodej pozemku, 641 m2, Praha 9 - Horní Počernice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 641 m2, Praha

Nabízím k prodeji stavební pozemek pro výstavbu RD a atraktivní lokalitě městské části Praha 20 - Horní Počernice. Pozemek se situován v klidné ulici Bratranců Veverkových a ulici Ke Starým rybníkům. Jedná se o rohový pozemek, tvořený dvěma parcelami. Pozemek má mírný sklon a je o celkové výměře 641m2. Je situován v okolní zástavbě rodinných domů a sousedství zahrádkářské kolonie. Je navázán na již vybudovanou infrastrukturu (tj. inženýrské sítě, chodníky a vozovka ze zámkové dlažby, veřejné osvětlení).Na hranici pozemku jsou veškeré inženýrské sítě tj. vodovod, kanalizace, elektřina a plyn.

Podle Územního plánu hlavního města Prahy je tento pozemek v kategorii zástavby: čistě obytné, hlavní využití: plochy pro bydlení..Je zde již platné Územní rozhodnutí,umožňující výstavbu RD.

Cca 8 min. pěšky je zastávka BUS – Svépravice, odkud se dostanete cca za 11min na metro B - Černý most, kde je zároveň stejnojmenné velké nákupní centrum s restauracemi atd. a dále též obchody jako IKEA, Hornbach, Sconto nábytek apod. Cca v též za 8 min. pěší chůze je malý obchod s potravinami. Pro Vaše malá dítka je doslova „pár kroků“ od pozemku mateřská škola Školička Kostička.

Za cca 9min. se autem napojíte na Městský okruh a můžete pokračovat do Centra.

Pokud jste milovníky procházek do přírody, za několik minut se můžete procházet nebo běhat udržovanými stezkami v okolí dvou rybníků Xaverovský rybník I. a Xaverovský rybník II, které spojuje Svépravický potok. Sportovně založené potěší i pěkná přehledná cyklostezka. Různá naučná zastavení s informačními tabulemi, s lavičkami a drobnými herními prvky, ocení i rodiny s dětmi. Pokud jste vyznavači rybářství nebo Vás láká jen klidné posezení u některého z rybníků ,rozhodně budete též nadšeni.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce a vybrat kupce na základě jím zvolených kritérií. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.
Číslo zakázky: 218-NP05430
Město: Praha 9 - Horní Počernice
Ulice: Ke starým rybníkům
Celková plocha: 641 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Školka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lenka Kmochová

Kmochová Lenka


 
Tel. na makléře:
+420 604 679 403

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.