Prodej pozemku, 566 m2, Šatov

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 566 m2, Šatov

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji nemovitost nacházející se v obci Šatov Č. p. 378, v části obce Šatov v okrese Znojmo. Jedná se o pozemek určený pro bydlení s rozlohou 566m², na kterém se nachází zděná chata s číslem popisným se zastavěnou plochou o velikosti 43m².

Tato nemovitost je vhodná pro ty, kteří si přejí žít v klidném prostředí a chtějí si vytvořit vlastní útulný domov. Odpad je zde zajištěn pomocí trativodu a elektřina je přístupná ve standardním napětí 230 V. Obec vybuduje k pozemku kanalizaci a pitnou vodu s tím, že je vybudování naplánováno v příštím roce.

Díky svému umístění v obci Šatov můžete využívat veškeré výhody venkovského života, jako je čistý vzduch, krásná příroda a přátelská komunita. Okolí nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času, jako je cykloturistika, pěší turistika nebo výlety do nedalekých vinic.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří si chtějí postavit vlastní dům dle svých představ a přizpůsobit si ho svým potřebám. S rozlohou pozemku 566m² máte dostatek prostoru pro zahradu, terasu či případně i garáž.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste si prohlédli tuto nemovitost osobně, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu pro vás a rád vám poskytnu veškeré potřebné informace a domluvíme si prohlídku.
Číslo zakázky: 268-NP02024
Město: Šatov
Celková plocha: 566 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Odpad: Trativod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Vlček

Vlček Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 602 317 331

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.