Prodej pozemku, 707 m2, Úvaly

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 707 m2, Úvaly

Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavý pozemek 707 m2 ke stavbě rodinného domu v rezidentní čtvrti moderních rodinných domů ve městě Úvaly, 23 minut jízdy od hlavního města Prahy, ideální kombinace klidného venkovského prostředí v blízkosti malebné přírody a snadné dostupnosti všech výhod velkoměsta.

Pozemek je zasíťovaný a s přístupem z veřejné komunikace. Nabízí jedinečnou příležitost vybudovat si vlastní domov a splnit si představy a sny o vlastním bydlení. U pozemku je již uhrazen poplatek městu Úvaly a na parcele je možné ihned začít stavět. Ve výstavbě přeložka silničního úseku I/12 a a dostavba Pražského okruhu, které zajistí odklon dopravy mimo město.

Občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, restaurace, obchody, poliklinika, lékaři, Penny, Billa, ve výstavbě OC s drobnými krámky a Albert. Sportovní a tenisová hala, fotbalové hřiště a bazén. Široká síť cyklistických tras napříč celým regionem. 30 minut dvě lyžařská střediska - Ski areál Šibeniční vrch a Ski areál Chotouň. Úvaly nejsou výjimečné jenom tím, že jsou doslova na dohled od hlavního města, ale také svojí přírodou. V blízkosti Klánovický les, součást unikátní přírodní rezervace a ideální místo pro aktivní odpočinek a relaxaci. K romantickým procházkám přímo svádí i park Škvorecká obora-Králičina.

Dopravní dostupnost: výborná dostupnost do centra Prahy, nedaleko autobusová zastávka, vlakové nádraží, centrum Prahy 30 minut MHD.

První zmínka o malé vesničce Úvaly při okraji obchodní cesty do Kutné Hory ze 13. století. Dominantní stavbou při příjezdu do města kostel Zvěstování Páně a a fara. V centru socha Arnošta z Pardubic, který se stal pražským arcibiskupem, a socha sv. Jana Nepomuckého a socha sv. Donáta. Historické jádro zdobí i několik původních budov, mezi které patří i škola z počátku 20. století. Zájemcům také doporučujeme vystoupat na rozhlednu Vinice. Za povšimnutí stojí i zajímavě řešený železniční viadukt.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S našimi hypotečními poradci RX Finance pro vás zajistíme financování koupě této nemovitosti.
Číslo zakázky: 218-NP05551
Město: Úvaly
Celková plocha: 707 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Simona Horr Moravcová

Moravcová Simona


 
Tel. na makléře:
+420 603 560 717

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.